Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори за “Дарик радио след равенството

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори за “Дарик радио след равенството
Коментари Харесай

Крушарски: Четвъртото място е наше

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски приказва за  “Дарик радио ” след равенството 1:1 сред „ смърфовете “ и ЦСКА-София на стадион „ Българска войска “ в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Гледах последните две минути на мача. Още нощес споделих на масата на треньорския щаб, че мачът ще е за нас. Съмнявате ли се в пророческите ми умения. Една точка си е точка. Тя е равна на победа. Все отново сме посетители на ЦСКА, на първия, не на последния. Казаха ми за дузпи, споделиха ми за съдийски решение и така нататък “, стартира Крушарски.
32  ЦСКА-София - Локомотив (Пловдив)
„ Нещата си отиват по своя път. Локомотив проблеми няма. Пътят е нагоре. Това което сме постигнали, да го затвърждаваме. Реалната цел е Европа, тя не е надалеч. Защо да нямаме тим? Отборът сподели, че играе. Зависи по какъв начин се надъхват момчетата. Със слабите тимове Локомотив постоянно е имал проблеми. Не споделям, че Арда е слаб тим, само че има подценяване “, продължи той.

„ Промени няма да има в треньорския щаб, единствено в управлението. Четвъртото място сигурно е наше, нападаме Лига Европа. Третият има проблеми с баража, четвъртият – не. Ние първенци няма да сме, само че ще играем до края и ще пречим на всички. Не мога да кажа Лудогорец и ЦСКА “, приключи Христо Крушарски.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР